FAQ / Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over de 21 dagen challenge

Zoals de naam het zegt duurt de challenge 21 dagen. Dat wilt zeggen dat je elke werkdag een nieuwe les krijgt. Het weekend houden we vrij voor een eventuele inhaalslag en het uitvoeren van opdrachten.

Als jij je 100% inzet zijn wij ervan overtuigd dat jij na 21 dagen genoeg verstand hebt van muziek om te producen!

Je hebt een laptop en een koptelefoon nodig.

Wij hebben elke week een live sessie waarin jij alle vragen kunt stellen, tevens is er een community waar je terecht kunt met al jouw vragen.

Dat kan zeker! In 21 dagen leggen wij jou globaal uit hoe het in elkaar zit. Echter gaat muziek nog veel dieper dan dat en kun je niet alles in 21 dagen leren. Ervaring bouwen is een must!

veelgestelde vragen over de Volledige cursus

Je zult merken dat je na 21 dagen nog meer wilt leren en meer drive hebt om dit te doen. In de volledige cursus bouwen wij de basis die je in de 21 dagen challenge hebt geleerd verder uit. Het begin zal makkelijk zijn voor iemand die al een tijdje bezig is maar daarna word het weer een stuk spannender.

De volledige cursus duurt 6 maanden en bestaat uit elke week 1 live sessie.

Indien er genoeg leden en artiesten zijn, zullen wij 3 dagen een writerscamp houden. Hier ga je jouw kennis in praktijk brengen in een professionele studio samen met artiesten en andere producers. De geproduceerde nummers worden ook echt gereleased door een label!

Wij zullen ons netwerk gebruiken om bekende en ervaren artiesten en muzikanten uit te nodigen. Dit geeft een mooie gelegenheid om van elkaar te leren.

Dat geeft niet. Je krijgt alle materiaal in een keer. Je kan je eventuele vragen ook meenemen naar de week daarop. Daarnaast kun je gebruikmaken van de community.

Nee, volgens onze privacy policy is dat niet toegestaan. We adviseren wel om aantekeningen te maken.

Ja, door middel van je lidmaatschap kun je korting krijgen op software maar wij gaan nog een stapje verder. Wij regelen nog extra korting op je gear als je via ons besteld!